14 april : Bookstore Day bij Van der Velde Boeken Assen

Na een succesvolle eerste Bookstore Day organiseren we op 14 april 2018 een tweede editie. Op die dag vieren we de boekhandel en samen met onze klanten. Dit doen we met tientallen exclusieve uitgaven in gelimiteerde oplagen, gesigneerde exemplaren en sterk in prijs verlaagde boeken.


Gehele dag: Happy Bookstore Day

Op Bookstore Day vieren we de boekhandel samen met u. Scoor die dag bijvoorbeeld lekkere Drentse hapjes en drankjes, verborgen boekjuweeltjes of de tips van uw favoriete boekverkoper voor een speciale prijs!

9.30 uur t/m 11.00 uur – Ontvangst met koffie en Drentse turf

De vroege vogels worden op Bookstore Day ontvangen met koffie/thee en echte Drentse koek en scoor als eerste de mooiste deals.

14.00 uur t/m 16.00 uur – Signeersessie Gerard Nijenhuis

Ruim 140 boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag bijna honderd schrijvers en dichters. Bij ons in Assen komt Schrijver/dominee en de nestor van de Drentse schrieverij Gerard Nijenhuis het recent over hem verschenen portret “Dat ik besta komt door de Taal” signeren.
Voor dit portret van Nijenhuis voerde journalist Lukas Koops vele gesprekken met hem. Openhartig vertelde deze kleurrijke schrijver, dominee, docent en presentator, over zijn leven, over zijn familie, zijn persoonlijke ontwikkeling en over zijn werk en schrijverschap.

16.00 uur t/m 17.00 – High Boeken Borrel

Breng samen met de boekverkopers een toost uit op de boekhandel! Gezellig kletsen over de laatste boeken doe je natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Speciale Dagdeals

Daarnaast kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages die alleen op deze dag te koop zijn. Sommige titels zijn nieuw en nog nooit eerder verschenen, andere titels zijn speciaal voor deze dag door de auteur gesigneerd, opnieuw uitgegeven of scherp in prijs verlaagd. Zo ontvangt u  20% korting op alle Engelstalige boeken (dus ook Lonely Planet!)

Sommige titels zijn slechts in zeer kleine oplagen beschikbaar. Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn enkel en alleen op Bookstore Day, op 14 april dus, te koop en Op = Op. Wil je persé een bepaalde titel, informeer dan bij je boekhandelaar en kom vroeg naar de winkel. Zo vergroot je je kansen.

Houd de social media van Van der Velde Boeken Assen in de gaten voor de aankondigingen van Happy Bookstoreday.

Want wat is er mooier dan de liefde voor het boek samen te vieren en u een feestelijke dag cadeau te doen dus komt allen naar de Independent Bookstore Day bij Van der Velde Boeken Assen!

U bent van harte welkom!

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 2018, Activiteiten, Bookstore Day, Van der Velde Boeken, Van der Velde Boeken Assen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s